Skip to main content

آرتروز لگن یکی از شایع ترین علل درد در مفصل ران است. این یک اختلال پیشرونده است که با افزایش سن بدتر می شود. علت آن ساییدگی و پارگی غضروف موجود در حفره ران ( لگن ) است.

از آنجایی که این یک بیماری پیشرونده است، آرتروز لگن در دوران میانسالی شروع می شود و با افزایش سن بدتر می شود.

درمان های خانگی زیادی برای درمان آرتروز وجود دارد. ما در این مقاله به چند روش موثر برای کاهش درد آرتروز لگن پرداخته ایم. در صورت بروز هر گونه عارضه، بهتر است قبل از تصمیم گیری در مورد درمان با متخصص آرتریت خود تماس بگیرید.

۹ درمان خانگی آرتروز لگن

۹ روش که مورد تایید بنیاد ارتروز امریکاست را می توانید در منزل و خانه خود برای کاهش و مدیریت درد آرتروز لگن خود انجام دهید

۱ مدیریت وزن:

استئوآرتریت ( آرتروز ) در افراد مسن بیشتر خود را نشان می دهد . تحقیقات پزشکی ثابت کرده است که چاقی تاثیر بسزایی در شروع زودهنگام آرتروز در مفصل لگن دارد.

10 پوند وزن اضافی بیش از ۲۵ پوند به مفاصل فشار وارد می کند. BMI بالاتر نیز می تواند باعث افزایش التهاب در مفصل لگن شود . تغییرات رژیم غذایی یا یک رژیم تمرینی کاهش وزن می تواند درد مفصل ران را کاهش دهد.


۲ داروهای تسکین درد:

روش‌های غیرجراحی زیادی برای تسکین درد مانند دارو برای کاهش درد و التهاب مفاصل وجود دارد. برای تکمیل رژیم غذایی می توان از داروهای مسکن استفاده کرد.

چند داروی بدون نسخه مانند ایبوپروفن یا استامینوفن برای بیماران با علائم خفیف در دسترس هستند. برای علائم متوسط تا شدید، بیماران مبتلا به آرتروز لگن می توانند پس از مشورت با پزشک از دولوکستین استفاده کنند.


۳ فیزیوتراپی:

فیزیوتراپی در مراکز توانبخشی نیز می تواند درد و ناراحتی در لگن را کاهش دهد. همچنین می تواند قابلیت تحرک مفصل ران را افزایش دهد. پس از معاینه قبلی در مورد اندازه گیری تپش قلب، حرکت و قدرت، درمانگر تمریناتی را برای کاهش درد و کاهش پیشرفت آرتروز لگن توصیه می کند.

فیزیوتراپی برای افرادی که علائم پیشرفته دارند توصیه می شود.


۴ ورزش:

تمرینات انعطاف پذیری و کششی می تواند به تسکین مفاصل سفت و دردناک کمک کند. قبل از شروع ورزش، برای انتخاب تمرینات مناسب با یک فیزیوتراپیست مشورت کنید.

با تمرینات کششی ملایم شروع کنید و به آرامی انعطاف خود را افزایش دهید. در صورت افزایش درد، تمرینات را متوقف کنید. ورزش همچنین به حفظ وضعیت مناسب بدن و کاهش درد کمک می کند.


۵ وسایل کمکی راه رفتن:

استفاده از وسایل کمکی راه رفتن مانند عصا می تواند درد را کاهش دهد. آنها فشار را از روی باسن و لگن برداشته و به حمایت از مفاصل ران کمک می کنند.

هنگام استفاده از عصا، مطمئن شوید که از عصا با طول مناسب استفاده می کنید و هنگام راه رفتن از وضعیت صحیح بدن استفاده می کنید. وضعیت نامناسب در دراز مدت مفاصل شما را تحت تاثیر قرار می دهد.


۶ پدهای حرارتی:

اعمال گرما می تواند ماهیچه های شما را شل کند و مفاصل شما را نیز روان کند. گرما همچنین برای لگن شما می تواند آرامش بخش باشد زیرا می تواند شما را از درد مفاصل نیز تسکین دهد.

در حین اعمال گرما، بسته باید به اندازه‌ای گرم باشد که ماهیچه‌های شما شل شود، اما نباید آنقدر داغ باشد که پوست شما را بسوزاند.


۷ جراحی تعویض مفصل ران:

اگر هیچ یک از درمان‌های بالا جواب نداد، جراحی تعویض مفصل ران ممکن است جایگزین مناسبی باشد. غضروف یا مفصل مصنوعی می تواند سطح درد شما را کاهش دهد و کیفیت زندگی شما را بهبود بخشد.


۸ طب سوزنی:

اگر حاضر نیستید زیر چاقو بروید، طب سوزنی یک جایگزین ثابت شده برای تسکین درد آرتروز لگن است. یک پزشک سوزن‌ها را در پوست قرار می‌دهد و آن را با جریان‌های ملایم تحریک می‌کند. اگرچه اثرات طب سوزنی طولانی نمی ماند، اما راهی واقع بینانه برای کاهش درد لگن است.


۹ درمان با سلول های بنیادی:

جدیدترین پیشرفت پزشکی – درمان با سلول های بنیادی می تواند درمانی برای آرتروز لگن یا مفصل ران باشد. این غضروف را بازسازی می کند و درد را کاهش می دهد. همچنین شناخته شده است که حداقل عوارض جانبی دارد. اگرچه نتایج متفاوتی از این درمان آرتروز لگن وجود دارد، اما در آینده نزدیک، این می تواند یکی دیگر از درمان های غیر مداخله ای برای آرتروز لگن باشد.
تمام درمان های خانگی ذکر شده در بالا می توانند به شما در مدیریت بهتر درد آرتریت لگن کمک کنند. اینها را امتحان کنید و دریابید که کدام یک از اینها برای مدیریت درد شما بهتر عمل می کند.