Skip to main content

افرادی که از بیماری های مفصلی مثل روماتیسم رنج میبرند به دنبال بهترین مواد خوراکی مثل گردو هستند اما آیا گردو برای روماتیسم خوبه

گردو، سرشار از ALA، دارای بالاترین محتوای امگا ۳ است و مشخص شده است که پروتئین واکنشی C (CRP) را کاهش می دهد، که نشانگر التهاب مرتبط با افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی و آرتریت روماتوئید است.

گردو به ویژه برای افراد مبتلا به روماتیسم مفید است زیرا سرشار از این اسیدهای چرب است. چای سبز که حاوی پلی فنول است، منبع خوب دیگری از امگا ۳ است که با التهاب مبارزه می کند.

برای مبارزه با التهاب، می توان ورزش کرد، دارو مصرف کرد و غذاهایی مانند گردو، روغن کانولا و سویا مصرف کرد. چای سبز همچنین پلی فنول ها، آنتی اکسیدان هایی را ارائه می دهد که ممکن است سطح التهاب را کاهش دهد.

دستیابی یا حفظ وزن سالم می تواند به مدیریت علائم روماتیسم کمک کند.

سایر غذاهایی که می توانند التهاب را کاهش دهند و ممکن است به تسکین برخی از دردهای مفاصل مرتبط با آرتریت کمک کنند عبارتند از ماهی های چرب آب سرد مانند سالمون، ماهی خال مخالی و ساردین، دانه کتان، دانه چیا و گردو. تخم مرغ، ماست، شیر و آب میوه محصولات غنی شده را ارائه می دهند که برای سلامت قلب و کاهش وزن مفید هستند.

آیا گردو به افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید کمک می کند؟

پزشکان امریکایی توصیه می کنند روزانه یک وعده آجیل، تقریباً ۱.۵ اونس (یا یک مشت) مصرف کنید، که عمدتاً روی گردو، پسته و بادام تمرکز کنید.

مطالعات نشان می دهد که این آجیل ها به طور قابل توجهی به رژیم غذایی ضد التهابی کمک می کنند، به ویژه گردو، که سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که به کاهش التهاب کمک می کند و ممکن است خطر روماتیسم را کاهش دهد. آنها دارای مواد مغذی هستند و آنتی اکسیدان هایی را فراهم می کنند که از بافت های مفصلی در برابر آسیب محافظت می کند.

تحقیقات نشان می دهد که مصرف روزانه گردو می تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها حدود ۵ اونس آجیل در هفته را در یک رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری پیشنهاد می کند.

مردان به مقدار ۱.۶ گرم از ماده موثره گردو به نام ای ای ال در روز نیاز دارند، در حالی که زنان به ۱.۱ گرم ای ای ال در روز نیاز دارند که هر دو تنها با یک وعده گردو قابل دستیابی هستند. اثربخشی گردو بر روماتیسم ممکن است در افراد مختلف متفاوت باشد، اما هیچ کدام مضر تلقی نمی شوند.

علاوه بر این، مطالعات نقش گردو را در سلامت قلب و عروق برجسته می‌کند و نشان می‌دهد که روزانه حدود هفت عدد گردو ممکن است مفید باشد. برای بهترین نتیجه، انواع خام و بدون نمک را انتخاب کنید و آنها را در یک رژیم غذایی متعادل بگنجانید تا از اثرات کاهش کلسترول آنها بهره مند شوید.

آیا گردو باعث کاهش التهاب می شود؟


گردو منبع قابل توجهی از اسید آلفا لینولنیک (ALA) است که یک اسید چرب امگا ۳ مفید برای کاهش التهاب مفاصل است.

در میان آجیل‌ها گردو منحصربه‌فرد هست و بالاترین غلظت این امگا ۳ را دارد که به طور بالقوه خطر بیماری قلبی را از طریق ترکیبات ضد التهابی خود کاهش می‌دهد.

مصرف مداوم گردو با کاهش سطوح بیومارکرهای التهابی مرتبط است، اگرچه تحقیقات بیشتری برای درک کامل اثرات آن بر سلامت انسان مورد نیاز است.

علاوه بر این، گردو سرشار از چربی‌های غیراشباع چندگانه است که سالم‌تر از چربی‌های اشباع شده است و به فواید کلی قلب و عروق کمک می‌کند.

وجود امگا ۳ و آنتی اکسیدان ها در گردو با بهبود عملکرد شریان ها و کاهش التهاب که می تواند منجر به لخته شدن خون شود، از سلامت قلب حمایت می کند. علاوه بر این، ترکیبات گردو دفاع آنتی اکسیدانی را تقویت کرده و التهاب سیستمیک و عصبی را کاهش می دهد.

مطالعات نشان می دهد که ALA موجود در گردو باعث کاهش پروتئین واکنشی C (CRP) می شود که نشانگر التهاب است.

آجیل، از جمله گردو و بادام، ممکن است به طور مفیدی بر التهاب و استرس اکسیداتیو تأثیر بگذارد. به طور کلی، گردو نه تنها به دلیل تراکم مواد مغذی، بلکه به ویژه به دلیل محتوای قابل توجه امگا ۳ گیاهی که برای مدیریت التهاب و ارتقای سلامت قلب و مغز حیاتی است، متمایز است. مصرف منظم گردو ممکن است به بهبود سلامت روده نیز کمک کند.

آیا خوردن گردو مضراتی دارد؟


مصرف بیش از حد گردو ممکن است منجر به مشکلات گوارشی مانند اسهال، نفخ، درد معده و همچنین سنگ کلیه شود.

اسید فیتیک موجود در گردو می تواند مانع از جذب آهن، کلسیم و روی شود.

توصیه می شود روزانه یک اونس از نصف گردو بخورید. در حالی که گردو دارای فوایدی مانند کاهش سطح کلسترول و کاهش خطر بیماری قلبی است، به دلیل محتوای کالری بالای آن باید در حد اعتدال مصرف شود. مطالعات نشان داده اند که مصرف منظم گردو می تواند سلامت قلب و مغز را بهبود بخشد.

کودکان زیر ۴ سال و کسانی که به آجیل حساسیت دارند باید از مصرف گردو اجتناب کنند.

خوردن گردو ممکن است به کاهش سطح کلسترول کمک کند، اما مصرف بیش از حد آن می تواند منجر به افزایش وزن و خطرات خفگی در کودکان شود.

بهتر است مصرف گردو را به یک اونس در روز محدود کنید، زیرا مصرف بیش از حد ممکن است باعث آلرژی، مشکلات گوارشی، زخم و چاقی شود. به طور خلاصه، گردو زمانی که در حد اعتدال خورده شود برای روماتیسم مفید است و در عین حال از عوارض جانبی احتمالی جلوگیری می کند.